AFSLANKEN

Body contouring

Je gezicht in balans met je lichaam

In Cosmedisch Centrum Horst bieden wij een breed scala aan behandelingen om af te slanken

E

LAVIESAGE

Je gezicht moet in balans met je lichaam zijn. Daarom hebben we sinds 2019 ook behandelingen voor het gehele lichaam.

Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan

Dieet

 resetAfvallen is iets wat je zelf moet doen. Maar met professionele begeleiding van de arts en Saxenda of met Reset 36 ben je snel op de goede weg.

Saxenda is bij ons verkrijgbaar voor €360 euro en hebben we op voorraad.

Kosten voor 36 dagen Reset bedragen €189 euro.

Je kan met vele manieren je dieet aanvullen zoals met de JUVO. Deze bevat ongeveer 12 maaltijden per verpakking. Juvo wit  of Juvo roze kosten beiden €54,95

We werken graag met intermittent fasting om nog sneller een effect te realiseren. Dit betekent dat we van 12 tot 8 uur ‘s avonds mogen eten en daarbuiten niet. Wel koffie en water mag er gedronken worden.

Om ook genoeg voedingssupplementen binnen te krijgen hebben we laviesage. De prijs is marktconform.

Reset36

RESET36 is gebaseerd op de nieuwste kennis over voeding, gezondheid en afslanken waarbij de beste afslankmethoden vanuit de laatste onderzoek inzichten gecombineerd worden.Dat laatste is de reden waarom wij voor Reset 36 hebben gekozen.

RESET36 is letterlijk een reset van je lijf doordat je jouw lifestyle verbetert. Een belangrijk punt daarbij is het opnieuw instellen van je verbranding. Je lichaam heeft namelijk een voorkeur voor het verbranden van glucose uit koolhydraten. Als je te veel en te vaak koolhydraten eet blijft je lichaam continu hangen in de glucoseverbranding en als je meer eet dan dat je verbrandt, dan wordt die extra energie opgeslagen als vet. Doe je er niets aan om dat vet te verbranden, dan word je dikker. Dat klinkt logisch toch?

Het goede nieuws is dat we de verbranding van vet kunnen beïnvloeden. Door 16 uur per dag geen koolhydraten te eten dwing je je lijf namelijk om vet te verbranden. Is het zo simpel? Ja en nee. Ja, omdat wij elke dag weer zien dat het werkt. Nee, omdat opgeslagen vet soms hardnekkig is. Je hebt iets extra’s nodig om dit opgeslagen vet (vaak rond je middel) weg te werken. Dat kan met speciale supplementen die het vetverbrandingsproces ondersteunen. RESET36 dus!

De 36 ampullen in RESET bevatten L-carnitine en Chroom in vloeibare vorm, zodat deze stoffen goed worden opgenomen.

Complete benadering

Probiotica, de vriendelijke bacteriën voor je darmen, ondersteunen op vele manieren je gezondheid. Ze spelen een rol bij de productie en vrijgave van insuline, verhogen je weerstand en spelen een rol bij de vertering en opname van voedingsstoffen.
Bij mensen met overgewicht speelt het l-carnitine-niveau een belangrijke rol omdat die nodig is voor de verbranding van het opgeslagen overtollig vet.
De detox in de eerste week is een echte bodyflush; je lijf wordt lekker doorgespoeld hetgeen je kunt zien als groot onderhoud van je ‘motor’.

De gouden combinatie

RESET36 is zoals gezegd een reset van je lijf en lifestyle met effectieve supplementen die het afslankproces ondersteunen. Het komt erop neer dat je maar 8 uur per dag slimme voeding eet en daarbij meer beweegt en ontspant.

Wanneer eet je tijdens de 36 dagen?

Net zo belangrijk als ‘wat je eet’ is ‘wanneer je eet’; belangrijker dan ‘hoeveel je eet’.
Eten doe je het beste tussen 12:00 en 20:00 uur. Je slaat geen maaltijd over maar verdeelt alleen jouw voeding over 8 uren per dag. 16 uur per dag eet je dus niets maar drink je wel koffie, thee of water.
Je eet bijvoorbeeld om 12:00 uur, om 15:00 uur en om 19:00 uur (voor 20:00 moet het avondeten op zijn).

Wat eet je tijdens de 36 dagen?

 1. De eerste maaltijd om 12.00 uur moet altijd zoveel mogelijk bestaan uit proteïnen (eiwitten), dus vlees, vis, kip en eieren, maaltijdvervangers of plantaardige proteïnen-shakes houdt deze gewoonte (1) vast, ook na de 36 dagen.
 2. De tweede maaltijd mag koolhydraten bevatten. Let op; geen suiker of snelle koolhydraten maar juist complexe koolhydraten.
 3. De derde maaltijd bestaat uit vlees/vis/kip en groente met maximaal 1 handje koolhydraten (met vezels).

Vraag naar onze vrijblijvende check!

Wat is het RESET36 programma?

In de verpakking tref je verschillende producten aan die elk een belangrijke rol spelen in de complete aanpak.

 1. RESET36 T-tox sticks. Dit zijn 7 sticks met poeder om te detoxen waarbij je je lijf ontdoet van blokkerende afvalstoffen. Je lost 1 zakje op in 1,5 liter en drinkt dat op tussen 12:00 en 20:00 uur.
 2. ProVen spijsvertering compleet. Gedurende de eerste 14 dagen los je elke dag bij je eerste maaltijd een zakje op in 100 – 200 ml water (zuivel of suikervrij sap). Het zakje bevat poeder met vezels, probiotica, aloë Vera en vitaminen. De formulering is speciaal gemaakt voor je darmen en je darmflora. De vezels transporteren afvalstoffen en zijn voeding voor de bacteriën in je (dikke) darm. Na 14 dagen, dag 15 tot en met 36, gebruik je 1 capsule met vitaminen en probiotica per dag.
 3. 36 glazen ampullen met breekdop en pipet. De ampullen gebruik je ’s morgens; je schudt, breekt het dopje af en leegt de ampul met de pipet. De vloeistof wordt 30 seconden onder de tong gehouden. Een ampul bevat l-carnitine en zink om de plaatselijke vetverbranding te ondersteunen.

LPG-Endermologie

LPG behandelingen zijn 100% natuurlijk, niet agressief en zonder bijwerkingen. Met de nieuwste versie van het LPG apparaat, de Alliance cello M6, kunnen we het volgende resultaat bereiken:

 • Versteviging van de huid
 • verbeterd cellulitis
 • stimuleert veteliminatie

LPG Endermologie is een behandelmethode voor cellulitis waarbij je eindelijk kunt afrekenen met vetten die niet weggaan door sporten of diëten. Deze diepe mechanische bindweefselmassage is bedoeld om uw huid te verstevigen en de bloedsomloop en lymfecirculatie te verbeteren. Door de huid aan de oppervlakte te stimuleren kunnen we in de diepte de cellen activeren. 

De Endermologie behandeling brengt een natuurlijk proces in het lichaam op gang waardoor er een versnelde stofwisseling in de cellen ontstaat en de vorming van collageen wordt gestimuleerd. Met deze behandeling worden cellen makkelijker afgebroken en afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat vetophopingen worden afgebroken met als resultaat een stevigere en gladdere huid. 

Met het LPG Endermologie apparaat kunnen velen huidaandoeningen worden behandeld, zowel cosmetisch als therapeutisch. De behandeling duurt slechts 20 minuten per lichaamszone zoals bijvoorbeeld buik, billen of benen. Voor iedere huidconditie of indicatie wordt er een programma ingesteld, speciaal aangepast op úw huid. 

Is het een spierprobleem? Dan hebben we een sportmasseur in huis om dat probleem aan te pakken.

LPG KUURBEHANDELING
- 40 MINUTEN
- 60 MINUTEN
- 80 MINUTEN
ENDERMOWEAR BODYSUIT (EENMALIGE KOSTEN)
ENDERMOWEAR KLEPJES (EENMALIGE KOSTEN)
KUREN ENDERMOLOGIE 11+1 GRATIS
- 12X 40 MINUTEN (INCL PAKJE)
- 12X 60 MINUTEN (INCL PAKJE)
- 12X 80 MINUTEN (INCL PAKJE)
80
120
160
30
30
910
1350
1790

De Endermologie wordt ingezet voor:

 • Cellulite
 • Littekens
 • Lymfeoedeem
 • Doorbloedingsstoornissen
 • Voor- en na liposuctie of andere plastisch chirurgische ingrepen
 • Spierpijn en/of stijfheid
 • Overmatig vetweefsel of vetophopingen
 • Zware/vermoeide benen en/of opgezette voeten
 • Huidverslapping na zwangerschap of afslanken
 • Een onderkin
 • Weefselverharding

BEOORDELING